Årstider

Januar – Den feminine

Portions anrettet forret:
Lakseroulade m. urtecreme, rejer og dild.
– Vinforslag: Dona Florencia Sauvignon Blanc

Buffet som hovedret:
Stegt kyllingebryst m. mandler og peanuts
Kalvemørbrad m. svampe og hvidløg,
Timian kartofler
Tomatflødekartofler
Kalvesky
Svampesauce.

​Ved 6 curv. vælges to salater, ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår 4 salater:

– Vinforslag: Carta Vieja Merlot

Portionsanrettet dessert:
Hindbærmousse på nøddebund m. bær og mynte.​
– Vinforslag: Amour de Paris Framboise
Min. 6 kuverter

​Pris kr. 275 pr. kuvert (vin er ikke incl. i prisen)

Januar – Den maskuline

Portions anrettet forret:
Indbagt torsk m. beurre blanc, citron, ristet parmaskinke og kapers.
– Vinforslag: Hunters creek Chardonnay​

Buffet som hovedret:
Barderet rosastegt oksemørbrad m. bacon
Lammekølle m. sennep, timian og rosmarin
Flødestuvede kartofler
Persille kartofler
Skysauce
Kold bearnaisecreme

Ved 6 curv. vælges to salater, ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår 4 salater:

– Vinforslag: Bouchard Aîné Pinot Noir

Portionsanrettet dessert:
Trifli af blåbær m. limoncellocreme, mynte og bær.
– Vinforslag: Uvello Dolce Moscato

Min. 6 kuverter

​Pris kr. 295 pr. kuvert (vin er ikke incl. i prisen)

Februar – Den feminine

Portiosns anrettet forret
Røget hellefisk m. peberrodsskum, asparges, stenbiderrogn, parmesanchips og karse.
– Vinforslag: Dona Florencia Sauvignon Blanc.

Buffet som hovedret:
Kalveculotte m. timian
Dampet laks m. parmesan og citron.
Flødestuvede kartofler
Lune pestokartofler
Kalveskysauce
Citronsauce

Ved 6 curv. vælges to salater, ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår 4 salater:

– Vinforslag: Carta Vieja Merlot

Portions anrettet dessert:
Chokolademousse på nøddebund m. syltet pære, hindbærcoulis og bær.
​- Vinforslag: Uvello Dolce Moscato

Min. 6 kuverter

​Pris kr. 275 pr. kuvert (vin er ikke incl. i prisen)

Februar – Den maskuline

Portiosns anrettet forret
Rimmet torsk m. ristet parmaskinke, urtepesto, peberrodscreme og dild.
– Vinforslag: Hunters Creek Chardonnay

Buffet som hovedret:
Helstegt oksestriploin m. krølfedt
Barderet fyldt svinemørbrad m. urter
Saltbagte kartofler
Tomatflødekartofler
Okseskysauce
Kold bearnaisecreme.

​Ved 6 curv. vælges to salater, ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår 4 salater:

– Vinforslag: Hunters Creek Shiraz/Cab

Portions anrettet dessert:
Chokoladebrownie m. valnødder, syltet rabarber og hindbærsorbet.
– Vinforslag: Carta Vieja late Harvest 50 cl.

Min. 6 kuverter

​Pris kr. 295 pr. kuvert (vin er ikke incl. i prisen)

Marts – Den feminine

Portionsanrettet forret:
Tunmousse m. kaviar, rejer, asparges, flutes og smør
Dona Florencia Sauvignon Blanc Chile.

Buffet som hovedret:
Barderet, pesto marineret kalkunbryst
Kalvefilet m. rosenpeber
Smørstegte kartofler m. timian
Flødekartofler m. cheddarost
Kold bearnaise creme
Kalveskysovs​

Ved 6 curv. vælges to af følgende salater, ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår alle 4 salater:

Figensalat ​m. appelsin, spinat, æbler og blåbær
​Broccolisalat m. blomkål, cherrytomat, ærter, forårsløg, adamebønner, purløg og hvidløgsdressing.
Bønnesalat m. kikærter, peberfrugt, feta, ristet solsikkefrø og persille
​Græskarsalat m. bagte butternut- og hokkaido-græskar, bagte rødbeder, pærer, mixsalat, peanuts og sennepsdressing
Hunter’s Creek Shiraz / Cabernet Australien

Dessert med tre små enheder, som kan anrettes på tallerken eller bruges som buffet:
Æble- og kanelrosset-kage m. cremefraiche
Citroncreme på kiksebund m. bær
Pannacota m. havtorn-coli​
Uvello Dolce Moscato Italiens

Min. 6 kuverter

​Pris kr. 285 pr. kuvert (vin er ikke incl. i prisen)

Marts – Den maskuline

Portionsanrettet forret:
Carpaccio m. høvlet parmesan, trøffelolie, salturt, basilikum-pesto, ristede pinjekerner, flutes og smør
Hunters Creek Chardonnay Australien

Buffet som hovedret:
Nakkefilet stegt som vildt m. enebær og timian
Lammekølle m. sennepsrub
Flødekartofler m. porrer
Oste-gratineret kartofler
Skysovs
Svampesovs

Ved 6 curv. vælges to af følgende salater, ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår alle 4 salater:

​Abrikossalat ​m. druer, granatæble, pærer, lolla bionda og abrikosdressing
​Bønnesalat m. broccoli, blomkål, perlespelt, haricuvert, rødløg og sennepsdressing
​Tomatsalat ​m. marineret mozzarella, forårsløg, hjertesalat, radiser og olie-eddikedressing
​Marineret gulerødder m. persille, sesam, spidskommen og hvidløg
Bouchard Aîné Pinot Noir, Héritage du Conseiller Fransk

Dessert med tre små enheder, som kan anrettes på tallerken eller bruges som buffet:

Nøddetærte m. saltkaramel
Rabarber trifli m. makroner
Rødbedechokoladekage m. bær og hindbærcoli​
Uvello Dolce Moscato Italiens

Min. 6 kuverter

​Pris kr. 295 pr. kuvert (vin er ikke incl. i prisen)

April – Den feminine

​Portionsanrettet forret:
Stenbiderrogn, rugbrødschips, feltsalat, dild, urtedressing, asparges, flutes og smør
​Vinforslag: Dona Florencia Sauvignon Blanc Chile.

Buffet som hovedret:
Ramsløg marineret skinkeculotte
Kalveculotte m. timian
Pommes anna m. parmesan og timian
Tomat-flødekartofler
Gorgonzola-sovs
Kalve-skysovs​

Ved 6 curv. vælges to af følgende salater, ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår alle 4 salater:

Bønnesalat m. rødløg, adamebønner, peberfrugt, sesam, bacon og sennepsdressing
​Tomatsalat m. feta, mixsalat, oliven, forårsløg og radiser
Hjertesalat ​m. cantelope-melon, blåbær, tranebær og æble
Bagte rodfrugter m. pastinak, gulerod, rødbeder og hvid sesam
​Vinforslag: Borgo SanLeo, Sangiovese Puglia Italien

Dessert med tre små enheder, som kan anrettes på tallerken eller bruges som buffet:

Hindbærtærte m. vaniljecreme
Chokolademoussekage m. bær og hvid chokolade
Hindbærsorbet
​Vinforslag: Carta Vieja Late Harvest Reserve Chile 50 cl.

Min. 6 kuverter

​Pris kr. 275 pr. kuvert (vin er ikke incl. i prisen)

April – Den maskuline

​Portionsanrettet forret:
Røget hellefisk, grov avokadocreme, radiser, dild og urtecreme, flutes og smør
Vinforslag: Hunters Creek Chardonnay Australien

Buffet som hovedret:
Porchetta m. urter og sprød svær
Oksemørbrad m. bacon og timian
Saltbagte kartofler
Flødekartofler m. hvidløg og forårsløg
Madagaskar-pebersovs
Svampesovs​

Ved 6 curv. vælges to af følgende salater, ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår alle 4 salater:

Kikærtesalat m. sorte bønner, cherrytomat, adamebønner, ristede kikærter, broccoli, perlespelt og hvid dressing med hvid balsamico.
​Æblesalat m. tranebær, mango, tranebær, druer, pluksalat, appelsin og mangodressing.
​Melonsalat ​m. spidskål, blåbær, tørret abrikoser m. citron- og honningdressing
​Råmarineret svampe m. persille
Vinforslag: Hunter’s Creek Shiraz / Cabernet Australien

Portions anrettet forret:
Fragilite m. chokolademousse, kaffebraiseret abrikoser, bær og hindbærcoli
Vinforslag: Uvello Dolce Moscato Italiens

Min. 6 kuverter

​Pris kr. 295 pr. kuvert (vin er ikke incl. i prisen)

Maj – Den feminine

​Portionsanrettet forret:
Lynstegt tun m. sesam, wasabicreme, urter, flutes og smør
Vinforslag: Dona Florencia Sauvignon Blanc Chile.

Buffet som hovedret:
Urtefyldt svinemørbrad m. baconsvøb
Kalvefilet m. timian og rosenpeber
Ovnbagte timiankartofler
Pommes Anna m. parmesan
Kalveskysovs

​Ved 6 curv. vælges to af følgende salater, ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår alle 4 salater:

​Broccolisalat m. rødløg, bacon, adamebønner og hvid dressing
​Tomatsalat m. forårsløg og purløgsdressing
​Sødsalat m. mango, ananas, hjertesalat, melon, blåbær og hyldeblomst dressing
​Marineret gulerødder m. persille og sort sesam
Vinforslag: Carta Vieja Merlot Chile

Dessert med tre små enheder, som kan anrettes på tallerken eller bruges som buffet:

Chokoladebrownies m. nødder
Frisk skåret frugt m. vaniljecreme
Citronfromage
Vinforslag: Uvello Dolce Moscato Italiens

Min. 6 kuverter

​Pris kr. 275 pr. kuvert (vin er ikke incl. i prisen)

Maj – Den maskuline

​Portionsanrettet forret:
Varmrøget laks m. urtecreme, rejer, asparges, flutes og smør
Vinforslag: Hunters Creek Chardonnay Australien

Buffet som hovedret:
Pebermarineret roastbeef tilberedt i sousvide og stegt i ovn
Skinkeculotte m. timian og ramsløg
Saltbagte kartofler
Flødekartofler m. cheddarost
Skysovs
Svampesovs

​Ved 6 curv. vælges to af følgende salater, ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår alle 4 salater:

​Bønnesalat m. bacon, rødløg, sennepsdressing og sesam
​Broccolisalat m. cherrytomat, kinakål, forårsløg, sorte bønner og purløgsdressing
​Vindruesalat ​m. æbler, rød og hvid spidskål, appelsin, tørret abrikos og appelsindressing
​Vandmelonsalat ​m. feta, tranebær og mynte
Vinforslag: Hunter’s Creek Shiraz / Cabernet Australien

Dessert med tre små enheder, som kan anrettes på tallerken eller bruges som buffet:

Rabarberkage m. vaniljecreme
Chokolademousse m. oreo-drys
Fransk citrontærte m. merenges
Vinforslag: Carta Vieja Late Harvest Reserve Chile 50 cl.

Min. 6 kuverter

​Pris kr. 295 pr. kuvert (vin er ikke incl. i prisen)

Juni – Den feminine

Portions anrettet forret:
​Blomkål m. rejer, rugbrødschips, dild/lime dressing og urter
– Vinforslag: Dona Florencia, Sauvignon Blanc

Buffet som hovedret:
​Smørdampet laks m. urter og hvidvin
Barderet svinemørbrad m. persille og bacon
Nye danske kartofler m. skæl, smør og persille
Tomatflødekartofler
Citronsovs
Blomkåls couscous m. tomat, peberfrugt, purløg​ og dild
Tomatsalat m. skalotteløg, radisser, adamebønner, feta og ristet solsikkekerner
Mormorsalat m. jordbær, hjertesalat og brødecrutoner
Bønnesalat m. harcuvert, kikærter, sortebønner, rødløg, bacon og ristede græskarkerner

​Ved 6 curv.vælges 2 salater, ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår 4 salater:

– Vinforslag: Carta Veija Merlot

Dessert med tre små enheder, som kan anrettes på tallerken eller bruges som buffet:
Marineret jordbær m. timian og vanilje. Her til serveres chokladekage, vaniljecreme og frugt.
– Vinforslag: Amour de Paris Framboise

Min. 6 kuverter

​Pris kr. 285 pr. kuvert​ (vin er ikke incl. i prisen)​

Juni – Den maskuline

Portions anrettet forret:
​​Barderet ovnbagt asparges med parmaskinke, pesto, parmasane og urter
– Vinforslag: Dona Florencia Sauvignon Blanc

Buffet som hovedret:​
​Sommerbuk m. urtefrakke og enebær
Porchetta m. persille og sprød svær
Ovnbagte timiankartofler m. smør
Flødekartofler m. ost
Grove, surterede,grønsager med urter
Rå marineret svampe m. citron og peber
Vindruesalat m. abrikoser, hjertesalat og granatæble
Spidskålsalat m. pære, æbler, fennikel, ristede nødder og tranebær

​Ved 6 curv. vælges 2 salater, ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår 4 salater:

– Vinforslag: Pinot Noir, Bouchard Aine & Fils

Portions anrettet dessert:
​Rabarbersuppe m. jordbær og vaniljeis
– Vinforslag: Uvello Dolce, Moscato

Min. 6 kuverter​

Pris kr. 325 pr. kuvert​ (vin er ikke incl. i prisen)

Juli- Den feminine

Portiosns anrettet forret
Dampet lakse stand m. spinat og dild, hellefisk m. urtecreme, muslinger, krebsehaler, ørredrogn og dild.
Her til serveres flute og smør
– Vinforslag: Cape Mountain Chenin Blanc

Buffet som hovedret:
Husarsteg m. svampe og bacon
Kylling i peanutsovs m. peberfrugt
Persillekartofler m. smør
Pommes anna m. parmasan og timian
Svampesovs
Æblesalat m. tranebær, mango, tranebær, druer, pluksalat, appelsin og mangodressing
Blomkålsalat m. ærter, blomkål, rødløg og dild og lime dressing
​Tomatsalat m. mix salat, soltørret tomater, rødløg, forårsløg og olie eddike dressing
Bønnesalat m. harcuvert, kikærter, sortebønner, adame bønner, rødløg, sesam og sennep dressing

​Ved 6 curv. vælges 2 salater, ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår 4 salater:

– Vinforslag: Il Fagio, Montepulciano D’Abruzzo

Portions anrettet dessert:
​Frugt tærte m. brombær, ribs, jordbær, solbær, blåbær, hindbær og mereenges
Her til serveres hindbærcoli og frisk frugt
– Vinforslag: Uvello dolce Moscato

Min. 6 kuverter

​Pris kr. 315 pr. kuvert (vin er ikke incl. i prisen)

Juli- Den maskuline

Portiosns anrettet forret
​Varmrøget laks m. urtecrem, rygeost, radisser, råsyltet agurke stykker, dild og ørredrogn. Her til serveres flute og smør
– Vinforslag: Hunters Creek Chardonnay

Buffet som hovedret:​
Nakkekam stegt som vildt m. enebær og rosmarin
Kalvefilet m. smør og timian
Saltbagte kartofler
Flødekartofler m. ost​
Æblesalat m. tranebær, mango, tranebær, druer, pluksalat, appelsin og mangodressing
Blomkålsalat m. ærter, blomkål, rødløg og dild og lime dressing
​Tomatsalat m. mix salat, soltørret tomater, rødløg, forårsløg og olie eddike dressing
Bønnesalat m. harcuvert, kikærter, sortebønner, adame bønner, rødløg, sesam og sennep dressing

​​Ved 6 curv.vælges 2 salater, Ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår 4 salater:​

– Vinforslag: Bouchard Aîné Pinot Noir

Buffet dessert
​Gateau Marcel m. frisk frugt og vanilje flødeskum
– Vinforslag: Uvello dolce Moscato

Min. 6 kuverter

​Pris kr. 295 pr. kuvert (vin er ikke incl. i prisen)

August- Den feminine

Portiosns anrettet forret
Røget hellefisk m. urtecreme, radisser, karse og asparges
Her til serveres flute og smør
– Vinforslag: Cape Mountain Chenin Blanc

Buffet som hovedret:
Oksemørbrad m. timian og rosenpeber
Dampet laks m. hvidvin og citron
Ristet svampe
Bagt tomat m. rosmarin og timian
Råstegte kartofler
Flødekartofler m. ost
Kold bearnaisecreme
Tomatsalat m. feta, krølsalat, rødløg, bladselleri, forårsløg og dressing med æbleeddike og honningdressing
Vandmelonsalat ​m. spidskål, blåbær, tørret abrikos og hyldeblomst dressing
Ærtespirersalat ​m. broccoli, blomkål, tranebær og hvid urtedressing
Græskarsalat m. bagte butternut græskar, hokkaido græskar, bagte rødbeder, pærer, mixsalat, penuts og sennepsdressing

​Ved 6 curv. vælges 2 salater, ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår 4 salater:

– Vinforslag: Il Fagio, Montepulciano D’Abruzzo

Portions anrettet dessert:
Hindbær og rabarber trifli m. råcreme og makroner
– Vinforslag: Uvello dolce Moscato

Min. 6 kuverter

​Pris kr. 315 pr. kuvert (vin er ikke incl. i prisen)

August- Den maskuline

Portiosns anrettet forret
Carpaccio på rucola salat med pesto og friskhøvlet parmesanost og trøffelolie
Her til serveres flute og smør
– Vinforslag: Hunters Creek Chardonnay

Buffet som hovedret:​
Kalvetykstegsfilet med jordskokkecreme
Ramsløg marineret skinke culotte
Marinerede stegte rødbeder
Syltede rødløg
Pesto bagte kartofler
Tomatflødekartoffel og lækker skysovs
​​Abrikossalat ​m. druer, granatæble, pærer, lolla biondasalat og abrikosdressing
Broccolisalat m. med blomkål, cherrytomat, ærter, forårsløg, adamebønner og purløg/hvidløgs dressing.
Tomatsalat ​m. marineret mozzaralla, forårsløg, hjertesalat, radisser og olie eddikedressing
Cantelopesalat, hjertesalat, blåbær, tranebær og blomme

​Ved 6 curv.vælges 2 salater, Ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår 4 salater:​

– Vinforslag: Bouchard Aîné Pinot Noir

Buffet dessert
Hjemmelavet tiramisu m. frugt
– Vinforslag: Uvello dolce Moscato

Min. 6 kuverter

​Pris kr. 295 pr. kuvert (vin er ikke incl. i prisen)

September – Den feminine

Portiosns anrettet forret
Krabberuller m. røget laks, citron, dild og rejer​.
– Vinforslag: Cape Mountain Chenin Blanc

Buffet som hovedret:
Marineret skinkeculotte m. timian og rosmarin
Kylling i cremet trøffelsovs
Persille kartofler
Lune soltørret-tomatpesto kartofler

Ved 6 curv. vælges 2 salater, ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår 4 salater:

– Vinforslag: Il Fagio, Montepulciano D’Abruzzo

Dessert med tre små enheder, som kan anrettes på tallerken eller bruges som buffet: Se salat forslag

Panna cotta m. syrlig ribsgelé
Chokoladebrownies
Vaniljeis m. hindbærcoli
– Vinforslag: Uvello dolce Moscato

Min. 6 kuverter

​Pris kr. 275 pr. kuvert (vin er ikke incl. i prisen)

September – Den maskuline

Portiosns anrettet forret
​Barderet torsk m. parmaskinke, radiser, ærtepuré og urter.
– Vinforslag: Hunters Creek Chardonnay

Buffet som hovedret:​
Rødvinsmarineret oksemørbrad
Lammekølle m. rosmarin og oregano
Gratinerede kartofler m. timian
Flødestuvede kartofler
Rødvinssovs

​Ved 6 curv. vælges 2 salater, Ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår 4 salater:​ Se salat forslag

– Vinforslag: Bouchard Aîné Pinot Noir

Portions anrettet dessert:
Dobbelt chokolademousse m. Oreo-drys og mynte.
– Vinforslag: Uvello dolce Moscato

Min. 6 kuverter

​Pris kr. 295 pr. kuvert (vin er ikke incl. i prisen)

Oktober – Den feminine

Portions anrettet forret:
Æblesuppe m. syrnede æbler, peberrodsskum, kylling og brøndkarse.
– Vinforslag: Dona Florencia, Sauvignon Blanc

Buffet som hovedret:
Fyldt kalkunbryst m. nødder og bacon
Citronmarineret laks
Pommes rösti
Gratinerede kartofler
Grov mos
Dild- og limecreme
Svampesauce

​Ved 6 curv. vælges 2 salater, ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår 4 salater:

– Vinforslag: Carta Veija Merlot

Portions anrettet dessert:
Cheesecake m. sprød kiksebund og syrlig havtornegelé.
– Vinforslag: Amour de Paris Framboise

Min. 6 kuverter

​Pris kr. 275 pr. kuvert​ (vin er ikke incl. i prisen)​

Oktober – Den maskuline

Portions anrettet forret:
Røget laksemousse m. rugbrødschips, karse, radiser, dild og rejer.
– Vinforslag: Dona Florencia Sauvignon Blanc

Buffet som hovedret:​
Råvildt mørbrad m. enebær og rosmarin
Lam m. hvidløg og timian
Timiankartofler
Flødestuvede kartofler
Råvildtsauce
Kold bearnaisecreme​

Ved 6 curv. vælges 2 salater, ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår 4 salater:

– Vinforslag: Pinot Noir, Bouchard Aine & Fils

Dessert med tre små enheder, som kan anrettes på tallerken eller bruges som buffet:
Citronfromage
Fransk citrontærte m. marengs
Vaniljeis og hindbær coli
– Vinforslag: Uvello Dolce, Moscato

Min. 6 kuverter​

Pris kr. 325 pr. kuvert​ (vin er ikke incl. i prisen)

November – Den feminine

Portionsanrettet forret:
Kold avokadosuppe m. hytteost, ristet parmaskinke og urter.
– Vinforslag: Dona Florencia Sauvignon Blanc

Buffet som hovedret:
Langtidsbagt porchetta m. persille og sprød svær
Barderet kyllingebryst m. timian og bacon
Pommes anna
Persille kartofler
Skinkesauce
Svampesauce.

​Ved 6 curv. vælges 2 salater, ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår 4 salater:

– Vinforslag: Il Faggio, Montepulciano D´Abruzzo

Portionsanrettet dessert:
Panna cotta m. bourbon vanilje, krystalliseret hvid chokolade og mynte.
– Vinforslag: Amour de Paris Peche​​

Min. 6 kuverter​

Pris kr. 275 pr. kuvert​ (vin er ikke incl. i prisen)

November – Den maskuline

Portionsanrettet forret:​
Jomfruhummer-bisque m. rimmet kulmule og friske urter.
– Vinforslag: Hunters Creek Chardonnay

Buffet som hovedret:
Helstegt kalvefilet m. urter
Marineret skinkeculotte
Lune basilikumpesto kartofler
Flødestuvede kartofler
Madagaskar-pebersauce​

Ved 6 curv. vælges 2 salater, ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår 4 salater:

– Vinforslag: Hunters Creek Shiraz/cab

Portionsanrettet dessert:
Nougatmousse på fragilité-bund, ristede nødder og bær.
– Vinforslag: Carta Vieja Late Harvest

Min. 6 kuverter

​Pris kr. 295 pr. kuvert (vin er ikke incl. i prisen)

​December- Den Femenine

Portionsanrettet forret:
Røget laks m. råsyltet fennikel, rosenpeber, dild, æbler og syrnet fløde.
– Vinforslag: Cape Mountain Chenin Blanc

Buffet som hovedret:​
Dampet laks m. peber og citron, marineret and m. appelsin, barderet svinemørbrad m. æbler, små kartofler m. skræl og pommes anna. Hertil serveres fire slags tilbehør, citronsauce og skysauce.

​Ved 6 curv. vælges 2 salater, ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår 4 salater:

– Vinforslag: Hunters Creek Chardonnay eller 92030 Hunter’s Creek Shiraz / Cabernet

​​Kaffemousse m. nødder og mynte, panna cotta m. kirsebærgelé og appelsinsorbet.

– Vinforslag: Carta Vieja Late Harvest

​Min. 6 kuverter

​Pris kr. 285 pr. kuvert (vin er ikke incl. i prisen)

December- Den maskuline

Portionsanrettet forret:
Rimmet laks m. rygeostskum, radiser, dild og avokadocreme.
– Vinforslag: Cape Mountain Chenin Blanc

Buffet som hovedret:
Skinkesteg m. sprød svær
And m. svesker og æbler
Persille kartofler
Pommes rösti
Skysauce
Appelsinsauce

​Ved 6 curv.vælges 2 salater, ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår 4 salater:

– Vinforslag: Il Fagio Montepulciano D Abruzzo

Portions anrettet dessert:
Kirsebærtærte m. mazarin, flødecreme, havtorn-is og nødde-grissini.
​- Vinforslag: Grevindens Kirsebærvin Tranekær slot

Min. 6 kuverter

​Pris kr. 295 pr. kuvert (vin er ikke incl. i prisen)