Catering

Gør festen eller receptionen nem med festmenu fra os

​Overvejer du catering eller diner transportable? Hos Food To Go har vi specialiseret i alle former for catering og diner transportable. Vores cateringfirma benytter kun friske råvarer i mad ud af huset, og vi altid laver mad, som smager af noget. Vi har kunder i blandt andet Frederikssund, Hillerød, Jægerspris samt mange andre steder i Nordsjælland.

Vil du gøre det nemt for dig selv i forbindelse med afholdelse af dit arrangement, så kan du bestille din mad hos os. Maden bliver tilberedt fra bunden og med øje for detaljen.

Vi er eksperter i kreative madløsninger, og vi tilbyder alt inden for catering og diner transportable, og maden kan bestå af alt fra buffet med luksussmørrebrød til den helt store festmenu.

De varme retter er pakket ind i termokasser, så maden holder sig varmt og lækkert, når I skal bruge det. Pålæg og lignende er på fade, så der er et minimum af arbejde for jer. Servicen forventes rengjort ved tilbagelevering med mindre andet er aftalt. I kan også bestille professionelle tjenere til anledningen.

Hvad er catering?

Traditionelt betyder catering levering af mad og drikke fra et stort industrikøkken. Catering kan også betyde diner transportable, hvor der er tale om mad og drikke til en fest, en reception eller en anden særlig anledning.

Kontakt os for at høre mere om diner transportable

Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud på catering og diner transportable for dig bosiddende i bl.a. Frederikssund, Hillerød, Jægerspris samt andre steder i Nordsjælland, og vi kan også levere de rette vine til en favorabel pris. Vi tager gerne de uåbnede og intakte flasker tilbage efter festen.

Du kan ringe på telefon 20 93 28 00 for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive på e-mail kontakt@food-togo.dk.