Dagens ret

Uge 25: 21/6-26/6 2021

Mandag
Mørbradgryde m. bacon, coctailpølser og ris

Tirsdag
Dahl med kokosmælk, grøntsager, mos og salat

​​Onsdag
Græsk farsbrød m. semidry tomatoes, feta, stegte kartofler og skysovs​

Torsdag
​Saltimbocca af kylling i tomatsauce m. spaghetti og urter​

Fredag
​Flæskesteg med sprødsvær, kartofler, brun sovs, syltet rødkål​

Lørdag
​Millionbøf m. ris, rødbede og salat

Uge 26: 28/6 – 3/7 2021

​Mandag
Teriyaki kylling, med stegte nudler og grøntsager

​Tirsdag
Spinat madpandekager m. rødbedehummus, sprød salat og syltet rødløg

Onsdag
Krydret skinkegryde m. forårsløg, hvidløg, rosmarin og kartoffelmos

Torsdag
Kyllingeret m. porre, peberfrugt, svampe og pasta

Fredag
Skinkeculotte m. hvidløg, kartofler og skysovs​

​Lørdag
Kyllingetærte m. tomat, ost og salat

Uge 27: 5/7 – 10/7 2021

​Mandag
Gryderet m. butternut, kikærter og spinat serveret m. grov cous cous

Tirsdag
Fankfurter m. chedder og urter m. varm kartoffelsalat

Onsdag
Ovnbagt torsk m. parmaskinke, hollandaise og kartofler

Torsdag
Marinerede koteletter, fetutinni i semiitørret tomatsovs

Fredag
Kalvefilet m. ristet svampe, bagtetomater, champignonsovs og ovnbagte kartofler​

Lørdag
Nuddel wok m. kylling og stegte grøntsager

Uge 28: 12/7 – 17/7 2021

Mandag
Apotekergryde m. svampe, coctailpølser, forårsløg og ris

Tirsdag
Boller i selleri m. hvide kartofler, forårsløg og hakket persille

Onsdag
Lasagne m. aubergine, squash og tomat gratineret m. spinat bechamel og mozzarella

Torsdag
Indisk kyllinge gryde m. peberfrugt, kokos, penuts og ris

Fredag
Hvidvinsdampet laks m. citron, urter, hollandaise og kartofler

Lørdag
Pasta med chilimarineret oksekød og grøntsager

Uge 29: 19/7 – 24/7 2021

​​Mandag​
Sparerribs m. rødkål, skysauce, kartofler

​Tirsdag
​Kylling i karry og kokosmælk m. ris, penuts, kokos og tranebær

Onsdag
Tyrkiske frikadeller m. hummus, tzaziki og bulgur

Torsdag
Pasta m. sauce af østershatte, peberfrugt og tomat toppet m. parmesan

Fredag
Kalvecoulotte m. ramsløg og tomat flødekartofler

Lørdag
Hel pandestegt rødspætte med perillesovs, kartofler og citron

Uge 30: 26/7 – 31/7 2021

​​Mandag
​Fisch n’ chips m. grov pomfrites og souce tartar

Tirsdag
​Svamperiotto m. hvidvin, parmesan, frisk timian og hvidløg

Onsdag
Pulled pork med råstegte kartofler og coleslaw

Torsdag​​
Bøf Stroganoff m. chapignon, bacon og mos

Fredag
Lammekorteletter m. rosmarin, timian, tatziki og stegte kartofler

Lørdag
Pasta vendt m. bagt laks, spinat, cherrytomat og pesto

Uge 31: 2/7 – 7/8 2021

Mandag
Mørbradgryde m. coctailpølser, paprika og ris

Tirsdag
Byg selv Falafel pita m. tabbouleh og hummus

Onsdag
Svensk pølseret m. tomat, løg, kartofler og winerpølse

Torsdag
​Gammeldags oksesteg med skysovs, kartofler, tyttebær og asier

Fredag
​Pebermarineret laks m. citronsovs og nye kartofler

Lørdag
4 stk. tarteletter m. skinke, svampe, grøntsager og persille

Uge 32: 9/8 – 14/8 2021

Mandag
Selleriburger m. cheddarost, salat, løg, syltet agurk, pomme frites og ketchup

Tirsdag
​Gammeldags rullesteg med svesker, kartofler, asier og brun sovs

Onsdag:
Helstegt kalvefilet m. ristede kartofler og svampesovs​​

Torsdag
Winersnizel med grønne ærter, dreng, skysovs og kartofler

Fredag
Romersk kylling i tomatsovs m. rosmarin og ris

Lørdag
​Roastbeef, kold kartoffelsalat og salat

Uge 33: 16/8 – 21/8 2021

Mandag
Frikadeller med stuvet spidskål og hasselbagte kartofler

Tirsdag
Kylling i karry med ris og chutney

Onsdag
Laksesteak m. vasarbicreme og kartofler

Torsdag​
Spaghetti m. pesto, rosenkål, ristede solsikkekerner og feta

Fredag
Pestomarineret svinemørbrad m. timian og flødekartofler med hvidløg​

Lørdag
Græske frikadeller m. tzaziki og bulgur

Uge 34: 23/8 – 28/8 2021

Mandag
Korteletter i fad m. tomat flødesovs og ris

Tirsdag
Gullash m. oksetern, timian laurebærblade, gullerod og grovmos

Onsdag
Sesamlaks m. shiitakesauce og ris

Torsdag​
Stegt flæsk m. persillesovs og nye kartofler

Fredag
Cremet pastaret med spinat, fløde og champignoner

Lørdag
Burger m. flankesteak, aiola, syltet rødløg og colslaw​

Uge 35: 30/8 – 4/9 2021

Mandag
Herregårdsbøf m. grov pommes frit, bearnaisecreme og ærter

Tirsdag
Rødbedebøf m. bulgur, tzatziki og salat

Onsdag
Husarsteg m. svampe og bacon, bagekartofler m. purløgsdressing og skysovs

Torsdag
​​Unghanebryst m. penuts, sesam og flødekartofler

Fredag
​Flæskesteg med sprødsvær, kartofler, brun sovs og syltet rødkål​

Lørdag
Pasta carbanare med Kylling og tomat frisk basilikum og parmesan

Uge 36: 6/9 – 11/9 2021

Mandag
Glaseret skinke med flødekartofler

Tirsdag
Kylling i peanutsovs m. peberfrugt, forårsløg, chili og ris

Onsdag
Deep Pan pizza slice m. kartoffel, mozzarella og pesto

Torsdag
Forlorenhare med kartofler, ribs gele, skysovs og asier

Fredag
Kylling stegt som saltimbocca m. røget skinke, ost og stegte kartofler​

Lørdag
​Oksekødboller i kraftig tomatsovs og pennepasta​

Uge 37: 13/9 – 18/9 2021

Mandag
Hakkebøf med bløde løg, brun sovs og kartofler

Tirsdag
Øl braseret svinekæber m. grovmos

Onsdag
Lakselasagne m. becamel, spinat og flutes

Torsdag​
Bagt sød kartoffel m. yohurtsauce, hytteost og bønnesalat

Fredag
Chicken tikka masala m. ris

Lørdag
​Boeuf Bourguignon m. perleløg, gullerod og grovmo

Uge 38: 20/9 – 25/9 2021

Mandag
Pasta m. gorgonzola sovs og ratatouille

Tirsdag
Kylling, estragonkartofler og stegte grøntsager

Onsdag
​​Engelsk bøf med bløde løg, pebersovs og nye kartofler

Torsdag
Boller i karry m. ris og mangochutney

Fredag
Lakse frikadeller m. urte kartofler og tartarsovs​

Lørdag
Kalve hjerter i flødesovs m. persillerod, gullerod, knoldselleri og mos

Uge 39: 27/9 – 2/10 2021

Mandag
​Vegetar moussaka m. aubergine, peberfrugt, squash, timian og flutes

Tirsdag
Stegt hellefisk m. selleripure og urtemarineret pasta

Onsdag
Svinekotelet med svampesauce og kartofler

Torsdag
Karryris m. kylling og stegte grøntsager

Fredag
Gratineret skinkemignon og pestokartofler​

Lørdag
Citronkylling m. timian hertil bagte kartofler og gulerødder