Frokostordning

Frokostordning som tilpasses jeres virksomhed

Hos Food To Go kan tilbyde vi en skræddersyet frokostordning, som er tilpasset jeres virksomhed. Vi bruger kun friske råvarer og vi laver maden fra bunden, så det smager af noget. Vi har kunder i blandt andet Frederikssund, Hillerød, Jægerspris og andre områder i Nordsjælland.

Fleksibel frokostordning med mange muligheder

I kan vælge imellem nogle af vores faste frokostordninger, men I kan også vælge en skræddersyet frokostordning. Det er muligt at få faste dage med smørrebrød eller Sandwich.

Her har medarbejderne selv mulighed for at bestemmer, hvad de vil have til frokost. Vi skal blot have besked senest to dage før.

Vi tilbyder også catering i forbindelse med en firmafrokost eller julefrokost. Det kan være et møde eller en reception. Vi er eksperter i kreative løsninger.

Kontakt os for at få et tilbud på levering af frokost

Du er velkommen til at høre mere om vores frokostordninger, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud på en fast frokostordning eller på en særlig firmafrokost. Vi kommer også gerne med gode ideer.

Du kan ringe til os på telefon 20 93 28 00 for at høre nærmere om madlevering til fx Frederikssund, Hillerød, Jægerspris og andre områder i Nordsjælland, eller for at lave en bestilling. Du kan også skrive til os på e-mail kontakt@food-togo.dk.​

Få et tilbud på firmafrokost

Kontakt Food To Go i dag og få et uforpligtende tilbud på en firmafrokost efter dine ønsker og behov.

Ring til os på telefon 20 93 28 00 eller brug vores kontaktformular her!

Frokostordning

Lækker frokost buffet
​Dagens varme ret
​Lækker salat og hjemmerørt dressing
2 slags kødpålæg med diverse tilbehør
1 slags vegetarisk pålæg med tilbehør
Hjemmebagt rugbrød og smør​

Priser​

15-24 pers. 54 kr.
25-49 pers. 52 kr.
49+ pers. 50 kr.

Eks. moms. Leverings pris efter aftale.

Ønskes tilbud fra firmaer op til 200 personer kontakt Food To Go: 20 93 28 00​

Tilvalg

Dagens kage 15 kr.
Frugt 7 kr.​
2 slags ost 9 kr

Det varme mad er naturligvis pakket forsvarligt i termokasser, så det holder sig varmt og lækkert til I skal bruge det. Pålæg m.m. er på fade så der er et minimum af arbejde for jer.

Servicen forventes rengjort inden næste levering med mindre andet er aftalt.​

Har i ønsker til dage med eksempelvis sandwich, smørrebrød eller andet. Så er der mulighed for at lave en fast ugentlig dag, hvor personalet selv kan ønske hvad de vil have til frokost. Bestillingen skal blot være varslet senest to dage før og sendt til vores mail: kontakt@food-togo.dk dagen før. Så sørger vi for at jeres bestilling bliver afleveret på det aftalte tidspunkt.

​Download eksempler på en uge menu her:

Uge 36 – 2020
Uge 37 – 2020​
Uge 38 – 2020
Uge 39 – 2020
Uge 40 – 2020​
Uge 41 – 2020​
Uge 42 – 2020​