Jul

Lille julefrokost

Hvide sild m. karrydressing, rødløg og kapers.
Fiskefilet m. grov remoulade og citron.
Flæskesteg m. sprød svær.
Frikadeller m. hjemmesyltet agurk og lun rødkål m. appelsin.
To slags oste m. druer, kiks og oliven.
Hjemmebagt rugbrød m. smør.​

Ris a la mande m. kirsebærsovs og mandler.

Min. 6 kuverter​

Pris kr. 199 pr. kuvert

Stor julefrokost

​Hvide sild m. karrydressing, rødløg og kapers.
Krydret sild m. rødløg og dild.
Fiskefilet m. grov remoulade og citron.
Dampet laks m. citron, dilddressing og rejer.​

Flæskesteg m. sprød svær.
Mørbradbøffer m. bløde løg og champignon.
Appelsinsalat m. fennikel, tranebær, blåbær og nødder.
Rå marineret rødkålssalat m. æble, abrikos, balsamico og sesam.

To slags oste m. druer, kiks og oliven.
Hjemmebagt rugbrød m. smør.

​Ris a la mande m. kirsebærsovs og mandler.

Min. 6 kuverter​

Pris kr. 245 pr. kuvert

Juleplatte

Æg og rejer
Hvide sild med karrydressing
Kold flæskesteg med surt og sprød svær
Gravet laks med rævesovs
2 slags ost med druer og peberfrugt
Rugbrød, flute og smør

Min. 4 kuverter

Pris kr. 185 pr. kuvert

​​Her til kan tilkøbes:
Risalamande med mandler og kirsebærsovs

​Pris kr. 25 pr. kuvert

Luksus juleplatte

Fiskefilet med grov remoulade
Hvidløgssild
Varmrøget laks med peberrodscreme
Hønsesalat med bacon
Flæskesteg med surt og sprød svær
Mørbradbøffer ala creme
2 slags ost med druer og peberfrugt
Rugbrød, flute og smør

Min. 4 kuverter

Pris kr. 225 pr. kuvert

Her til kan tilkøbes:
Risalamande med mandler og kirsebærsovs

​Pris kr. 25 pr. kuvert

Juletapas

Sprængt svinebryst m. sprød svær og råsyltet rød spidskål
Rimet laks m. fennikelsalat, rugbrødschips og dild og lime dressing.
Salatbåd m. and i orangemarinade
Blinis m. grov avokadocreme og tigerrejer
Svampe- og nøddepate m. timian
Bagte friske figner m. balsamico og blåskimmelost
Barderet dadler m. bacon og rosmarin
Fyldte æg m. æggesalat af blomme m. mayonnaise og dild
Porremarineret sild m. radiser og agurk
Marineret hvid sild m. karrydressing
Gouda m. valnødder og honning
Ravost fra Thyborøn
Kiks, friskbagt rugbrød, flutes og smør

Min. 6 kuverter

Pris kr. 245 pr. kuvert​

3 retters julemenu

Forret:
Rimmet laks på fennikelsalat m. dild, asparges, rugbrødschips og dild- og limedressing.

Hovedret – Buffet
Andebryst m. ridset skind, salt og peber.
Lun flæskesteg m. sprød svær.
Hvid kartoffel m. smør og persille.
Brune sukkerglaserede kartofler.
Rå marineret rødkålssalat m. æble, abrikos, balsamico og sesam.
Appelsinsalat m. små friske salatblade, chili, granatæble, forårsløg, blåbær og hakkede nødder.
Stegte æbler m. timian og kanel.
Flæskestegssovs og hjemmesyltede agurker.

​Dessert: Portions anrettet
Ris a la mande m. kirsebærsauce og mandler.

Min. 6 kuverter

Pris kr. 295 pr. kuvert

Vinforslag:

92040 Hunters Creek Chardonnay
26040 Carta Vieja Merlot
34111 Carta Vieja Late Harvest

Julebuffet

Forret:
Røget hellefisk m. peberrodsskum, asparges, stenbiderrogn, parmesanchips og karse

Hovedret – Buffet
Flæskesteg m. sprød svær.
Frikadeller, syltet agurker, lun rødkål m. appelsin
Mørbradbøffer af okse m. bløde løg og champignon.
Appelsinsalat m. fennikel, tranebær, blåbær og nødder.
Rå marineret rødkålssalat m. æble, abrikos, balsamico og sesam.
Spidskålsalat m. appelsin, æbler og hyldeblomst dressing

Dessert: Portions anrettet
Cheesecake m. kirsebærgele og kiksebund

​​​Min. 6 kuverter

Pris kr. 285 pr. kuvert​

​December- Den Femenine

Portionsanrettet forret:
Røget laks m. råsyltet fennikel, rosenpeber, dild, æbler og syrnet fløde.
– Vinforslag: Cape Mountain Chenin Blanc

Buffet som hovedret:​
Dampet laks m. peber og citron, marineret and m. appelsin, barderet svinemørbrad m. æbler, små kartofler m. skræl og pommes anna. Hertil serveres fire slags tilbehør, citronsauce og skysauce.

​Ved 6 curv. vælges 2 salater, ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår 4 salater:

– Vinforslag: Hunters Creek Chardonnay eller 92030 Hunter’s Creek Shiraz / Cabernet

​​Kaffemousse m. nødder og mynte, panna cotta m. kirsebærgelé og appelsinsorbet.

– Vinforslag: Carta Vieja Late Harvest

​Min. 6 kuverter

​Pris kr. 285 pr. kuvert (vin er ikke incl. i prisen)

December- Den maskuline

Portionsanrettet forret:
Rimmet laks m. rygeostskum, radiser, dild og avokadocreme.
– Vinforslag: Cape Mountain Chenin Blanc

Buffet som hovedret:
Skinkesteg m. sprød svær
And m. svesker og æbler
Persille kartofler
Pommes rösti
Skysauce
Appelsinsauce

​Ved 6 curv.vælges 2 salater, ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår 4 salater:

– Vinforslag: Il Fagio Montepulciano D Abruzzo

Portions anrettet dessert:
Kirsebærtærte m. mazarin, flødecreme, havtorn-is og nødde-grissini.
​- Vinforslag: Grevindens Kirsebærvin Tranekær slot

Min. 6 kuverter

​Pris kr. 295 pr. kuvert (vin er ikke incl. i prisen)