Sæson

Lille påskefrokost

Fiskefilet m. grov remoulade og citron
Æg m. hjemmerørt mayonnaise, cherrytomater og karse
Hvide sild m. karrydressing, rødløg og kapers
Krydret sild m. rødløg og dild
Frikadeller m. rødkål og hjemmesyltede agurker
Dampet laks m. rejer, dild og dressing m. purløg, hvidløg og citron
Hjemmebagt rugbrød, flutes og smør

Min. 6 kuverter

​Pris kr. 175 pr. kuvert

Stor påskefrokost

Skinkesteg m. sprød svær
Lammekølle m. oregano og rosmarin
Rå marineret rødkålssalat m. æbler, tørret abrikos, balsamico og sesam
Tzatziki m. hvidløg og persille
Fiskefilet m. grov remoulade og citron
Æg m. hjemmerørt mayonnaise, cherrytomater og karse
Hvide sild m. karrydressing, rødløg og kapers
Æble- og pæresild m. hvid dressing.
Æggesalat m. karse og tomat
Hjemmebagt rugbrød, flutes og smør

​Min. 6 kuverter

Pris kr. 220 pr. kuvert

Konfirmation – Den feminine

Røget lakserulle m. krabbefyld, radise, karse, dild, asparges og nybagt brød.

Honningglaseret unghanebryst m. timian og rabarberkompot.
Helstegt kalvefilet m. rosmarin og timian.
Flødestuvede kartofler m. paprika og hvidløg.
Persille-kartofler m. smør og salt.
Melonsalat m. feta, blåbær og tranebær.
Grøn salat m. æble, pære, nødder og tørret frugt.
Tomatsalat m. mozzarella, forårsløg, edamamebønner og radise.
Broccolisalat m. rødløg, æble, tranebær, ristede solsikkefrø, bacon og hvid dressing.
Spidskålssalat m. appelsin, fennikel, tranebær, dild, persille og rødløg.

​Hindbærtærte m. creme fraiche og mynte.
Chokolademousse m. oreos.
Frugtsalat m. chokolade og råcreme.

Min. 20 kuverter

Pris kr. 320 pr. kuvert

​Vinforslag:

Donna Florencia Sauvignon Blanc
Carta Vieja Merlot

Uvello Dolce

Konfirmation – Den maskuline

Varmrøget laks m. rygeostcreme, radise, agurk, brøndkarse, rugbrødschips og dild.

Kalveculotte m. timian, salt og peber.
Råvildt mørbrad m. enebær og rosmarin.
Små nye kartofler m. persille og smør.
Pommes anna m. timian, persille og parmesan.
Waldorfsalat m. vindruer, æble, bladselleri, valnødder og hvid dressing.
Rå marineret rødkålssalat m. æble, abrikos, balsamico og sesam.
Tomatsalat m. mozzarella, forårsløg, edamamebønner og radise.
Spidskålssalat m. appelsin, fennikel, tranebær, dild, persille og rødløg.
Grøn salat m. æble, pære, nødder og tørret frugt.

​Panna cotta m. jordbærgelé.
Hindbærsorbet m. flødeskum og mynte.
Chokoladebrownies m. valnødder.

Min. 20 kuverter

​Pris kr. 365 pr. kuvert

​Vinforslag:

Hunters Creek Chardonnay
Hunters Creek Shiraz/Cabernet sauvignon
Uvello dolce

​Forret er portions anrettet i skåle og klar til at sætte på borderne.

Hovedret er en buffet, hvor i selv står for at få skåret kødet og lunet sovsen, samt hælde i en skål. De øvrige tilbehør ankommer i flotte fade enten i varmekasse eller i brødkasser. Salaterne skal monteres med den medfølgende dressing umiddelbart før servering.

​​Desserten består af 3 små ting, som man kan vælge at montere på en tallerken, eller laver det som en buffet.

Ved levering i nær området koster dette 300 kroner pr. vej.​

Mortens aften – 10. november 2019​

Menuen sælges i perioden 1 – 17 november.

Helstegt and m. sveske og æble.
Marineret rødkålssalat m. æble, abrikos, persille, tranebær og brændte mandler.
Appelsinsalat m. små friske salatblade, chili, granatæble, forårsløg, blåbær og hakkede nødder.
Stegte æbler m. timian og kanel.
Hvide kartofler m. smør og persille.
Andeskysauce kogt på fond.

​Cheesecake på kiksebund m. citron, ribsgele og friske bær.
(portions anrettet)​

Min. 6 kuverter

​Pris kr. 165 pr. kuvert​

Vinforslag:

Cape Mountain Chenin Blanc
Il Fagio Montepulciano D’Abruzzo

Traditionen kom til Danmark i 1600-tallet, hvor det blev skik at spise gåsesteg – senere andesteg – aftenen forinden den 10. november. Navnedagen for Sankt Martin, på dansk Morten Bisp, er fortsat markeret i vores års.

Hvorfor spiser vi andesteg på Mortens Aften?

​Sagnet siger, at Morten (Martin) ikke ville være biskop og derfor søgte at gemme sig i gåsestien, men gæssene røbede hans skjulested, hvorfor han blev fundet og udnævnt til biskop den 11. november i 300-tallet. Biskop Martin påbød derfor alle at slagte og spise en gås på den dag som en slag straf over gæssene. Om sagnet er sandt er tvivlsomt, men fakta er: Martin af Tours var en historisk person, der i 650 blev ophøjet til helgen og fik sin egen helgendag den 11. november. I Tyskland og Frankrig blev den 11. november dagen for de store “martinsfester” til at fejre vinhøsten og spisning af god mad – som regel gåsesteg.

Nytårsmenu 2021

Min. 4 kuverter
3 retter 300 pr. kuvert
4 retter 350 pr. kuvert

Vinforslag:
Hunters Creek Chardonnay
Bouchard Aîné Pinot Noir
Carta Vieja Late Harvest

Tilvalg:
Hjemmelavet kransekage m. nougat, glasur og mørk chokolade
30 kr. pr. person

Tømmermænds mad/ natmad
Pulled pork, hjemmebagte boller, colslaw, aiola
70 kr. pr. person​

Nytårsmenu 2021

Let tapas anretning:
Varmrøget laks m. urtecreme
Tomat og mozzarellaspyd m. basilikumspesto
Bresaola m. soltørret tomat pesto
Parmaskinke m. aiola m. citron og chili
Rød chili chedder, oliven og flutes
(fad servering)

Hummerbisque
Cremet suppe garneret med bagt torsk, brødcroutoner, urteolie og frisk kørvel

Tournedos af stegt oksemørbrad
Boeuf serveret på puré af selleri og hasselnødder med Pommes Anna, marineret gulerødder, brøndkarse & trøffelsauce

Chokolademusse kage på nøddebund
m. hindbærcoli, syltet brombær og krokant

Min. 4 kuverter

3 retter 300 pr. kuvert

4 retter 350 pr. kuvert