Tapas

Januar – April menu

​Fyldte svampe m. mozzeralla og bacon
Røget lakserulle m. ørredrogn og creme chease
Blinis m. cremefreach, rogn, citron og dild
Pastrami m. peberrodsskum
Fyldte peberfrugt m. feta og bulgur
Spansk kartoffeltortillia m. svampe
Kyllingespyd ala tandoori
Bresaola m. bacilikumspesto
Chorizopølse m. pesto af grillet peberfrugt
Parmaskinke m. aiola m. citron og chili
Rød chedder, portesalut og oliven

​Her til serveres friskbagt brød og smør.

Min. 6 kuverter​

Pris kr. 320 pr. kuvert

Maj – August menu

​Varmrøget makrel m. purløgsdressing
Vitello tonnato m. tunsovs og kapers
Røget lakserulle m. krabbefyld og dild
Agurkesnack m. purløg/hvidløgsdressing og marinerede rejer
Tomat og mozzarallaspyd m. bacilikumspesto
Danske kartofler m. rygeostecreme, radise og agurk
Tomat gazpacho m. sprød brødcruton
Bresaola m. bacilikumspesto
Chorizopølse m. pesto af grillet peberfrugt
Parmaskinke m. aiola m. citron og chili
Rød chedder, portesalut og oliven

Her til serveres friskbagt brød og smør.

Min. 6 kuverter​

Pris kr. 320 pr. kuvert

September – December menu

​Røget laksemousse m. rejer.
Chorizo rosette m. creme og karse.
Sprødstegte avokadofritter m. aioli.
Tomat og mozzarellaspyd m. basilikumspesto.
Kyllingespyd a la tandoori.
Bagte tomater m. timian og rosmarin
Hvidløgsmarineret svampe
Bresaola m. bacilikumspesto
Chorizopølse m. pesto af grillet peberfrugt
Parmaskinke m. aiola m. citron og chili
3 slags oste m. kiks og smør.

Her til serveres friskbagt brød og smør.

Min. 6 kuverter​

Pris kr. 320 pr. kuvert