Vegetarmenuer

Vegetar menu 1 – Min. 6 Kuverter

Forret

Spinat Pandekager M. Avocado relish, Chili, Agurk, peberfrugt, Cherry Tomater og Karse.

Hovedret

Grønsagsterrin af aubergine, portobellosvampe, peberfrugt og Squash.
Couscoussalat
Marineret gulerødder.
Tzatziki m. Chili.

Dessert

Nougat Musse på grov Nøddebund m. Syltet Appelsiner, Choko Flager og bær.

Pris – 320 pr. kuvert

Vegetar Menu 2 – Min. 6 Kuverter

Forret

Kold avokadosuppe M. hytteost, Radiser, Karse og rugbrødscrouttoner.

Hovedret

Sprød spinattærte m. Porre og rød cheddarost.
Kikærtesalat m. Bulgur, bagt græskar, Cherrytomater og urter.
Ratatuie m. auberginer, squash, løg og peberfrugt.
Rå marineret svampe m. persille og citron.

Dessert

Cheesecake på kikærtebund m. havtorn, jordbærsovs og bær.

Pris – 320 pr. kuvert